It ain't fun no more WTF!!!

All three browsers affected. Firefox, Internet explorer and Chrome......JEEZ!!!

By on February 16, 2012 12:17:22 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

Uvah

Join Date 05/2006
+706

     Yesterday it was an issue with Windows update. I thought it was solved. It started out with two of my browsers not loading correctly. Today however its something more serious. IE, Chrome and FF are all being redirected to the Comcast billing site. No matter what link I click on or site in my speed dial they all go to Comcast. I believe it started when I opened yahoo. There was an ad on the page for comcast that didn't fully load. When I clicked on mail it started. I ran all of my utilities thinking I caught a bug but neither of them found anything. I opened MalwareBytes to run that one and as usual it needed to update its virus definitions, no problem as I've done that many times before. This time though an error message came up saying that there are files missing or corrupt. So In uninstalled MalwareBytes hoping to go for a fresh install. No go.

     I used the system restore and took my laptop back to the 13th. thinking whatever is on it would be gone. Nope! Its still there and when I tried to open Windows update another error message saying it cannot access any updates. Windows update is not working, browsers are being redirected, uninstalling FF and rolling back to a previous version didn't work. Right now I can't use my laptop at all on the net. Is anyone else having this issue with browsers being redirected or is it a bug on my system. The only thing I can think of to do is use my rescue disk and pray it works. 

100 Replies
Search this post
Subscription Options


Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
February 17, 2012 6:04:40 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

Start with #47.

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
February 17, 2012 6:13:04 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

Intel

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
Sign Up or Login and this ad disappears!
There are many great features available to you once you register. Sign Up for a free account and browse the forums without ads.
February 17, 2012 6:35:36 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

That's where I got the drivers from. The wi-fi is the one not a win32 app and the video is encrypted.

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
February 17, 2012 6:41:53 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

Quoting yrag,
These are self-installing zip files.

Double click the zip file.

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
February 17, 2012 6:57:12 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

Okay ... the video driver is installed but in device manager it says its still calling the screen a standard VGA and the resoluton still goes no higher than 1024x768. I did reboot. Waiting on the network driver ... again. Maybe the first time I downloaded it was bad.

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
February 17, 2012 7:09:52 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

Ommmmmmmm. Listen to the Duck. Ommmmmmmmmm.

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
February 17, 2012 7:15:33 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
February 17, 2012 7:30:05 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

I are listenin' to the duck. I'm halfway home. Screen resolution is normal now. Now its the etwork adapters turn to be a pain. Double click and the extraction runs but the setup itself doesn't. I'm still waiting for it.

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
February 17, 2012 10:34:26 PM from Sins of a Solar Empire Forums Sins of a Solar Empire Forums

Quoting Uvah,
I are listenin' to the duck. I'm halfway home. Screen resolution is normal now....

The duck have say :

Quoting yrag,



Quoting Uvah,
reply 46
I did get the video driver for it. Extracted the archive and clicked on the setup.exe. Its encrypted.


Ok...this is how it works. I ask question, you answer question.

Short of that, stop 'doing things'!

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
February 18, 2012 1:03:33 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

Okay ..... no more doin' stuff. Set up on both the network driver and the wifi utility does not run. The first dl with the video didn't run either. I dl'd that one a second time and it worked. The network driver I dl'd a second time and got the same result. No set up. What am I doing wrong?

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
February 18, 2012 1:24:46 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

What exactly are you downloading and trying to install? Give me the links.

 

 

 

 

*note to self: this is turning into a fuckin' mission.

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
February 18, 2012 1:37:18 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums
Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
February 18, 2012 2:03:33 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

Disable the 'Service Station'. Do not install Proset even on the off chance it lets you. 

http://driverscollection.com/_4383119079913a0be7b84bb0039/Download-Toshiba-Satellite-C675-S7200-Intel-Wireless-LAN-Driver-v.14.1.1.3.1.s64_wCAT-for-Windows-7-64-bit-free

Download and install Wireless LAN indicator:  http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/support/jsp/modelContent.jsp?ct=DL&os=&category=&moid=3025136&rpn=PSC3UU&modelFilter=C675-S7200&selCategory=2756709&selFamily=1073768663

 

Failing that, do it the old fashion way (there's no logical reason Win7 is seeing this);

right click/ Properties/ Driver/ Update Driver/ Browse my computer for driver/ Let me pick from list......

Find your adapter.

 

Can I assume there is no Toshiba Disk, just the Recovery partition?

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
February 18, 2012 2:43:55 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

Downloading both now. There is no Toshiba disk, just the Recovery partition.

Lan indicator installed. Stll the same thing with the network adapter. Why does it do that. Also ... I had gone to the Toshiba site and looked up the specs for my laptop. It listed the network driver as 802.11b/g/n. That's listed under realtek not intel.

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
February 18, 2012 3:14:57 PM from Sins of a Solar Empire Forums Sins of a Solar Empire Forums

Quoting yrag,
*note to self: this is turning into a fuckin' mission.

if i good understand , there is problem with the wireless connection but he can use internet via cable ( network connection )...

Both setup teamviewer and take control remotely of his computer, making the job yourself... problem will be solved in les that a 1/2 hours ( unless there is other sh!t problem around but you will be able to see it )...

At least, setup some chat room where you can start a real interactive communication who will greatly improve the process...

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
February 18, 2012 3:29:22 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

I may be wrong Uvah, but if you did a complete reinstall the OS from the recovery partition everything should just work. Did you install the OS from the recovery partition, or a Windows DVD?  If you did it from the DVD, you are going to have problems, you should restart and do a complete OS reinstall from the recovery partition.

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
February 18, 2012 3:36:41 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

Windows DVD. Win 7 Pro. The old one was Home Premium. If this OS in already installed wouldn't the recovery partition change all that. More imporantly, would it work because the OS is not the same. Besides I don't know how to do that.

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
February 18, 2012 3:46:55 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

I am pretty sure on a Toshiba there is a certain key to hit during boot to go into the recovery partition. Not sure what it is though on yours. I think my old Toshiba had it at the bottom of the screen during boot at one point saying "Hit ?? to enter Recovery Partition".

Once you install from there you should be fine. As far as running Home or Pro, unless there is really something you absolutely need to have in Pro, Home should be fine for everything you want to do.

 

Try this:

 

http://www.geekpolice.net/t18281-toshiba-recovery-partition-hotkey-instructions

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
February 18, 2012 3:59:22 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

Cold boot while pressing "0"

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
February 18, 2012 4:24:08 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

Quoting Uvah,
802.11b/g/n

Means nothing. They're all 802.11b/g/n

 

Quoting LightStar,
If you did it from the DVD, you are going to have problems

There's no reason he can't do that.

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
February 18, 2012 4:39:01 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

Quoting yrag,
There's no reason he can't do that.

True in most cases yrag, but he would be better off restoring from the recovery partition, and then if he really wants it he can upgrade to Windows 7 Professional using the DVD. That way any unique Toshiba stuff, drivers etc., should not be an issue.

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
February 18, 2012 4:49:31 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

Cold boot with pressing zero. WARNING!! This will wipe ...... I hit enter then enter again ...........

Recovery of Factory Default Software.

Preparing.

Initializing the partition. Please wait .....

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
February 18, 2012 5:07:00 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

Quoting Uvah,
Initializing the partition. Please wait .....

....have a nice day.................

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
February 18, 2012 5:16:10 PM from WinCustomize Forums WinCustomize Forums

Quoting Uvah,
Cold boot with pressing zero. WARNING!! This will wipe ...... I hit enter then enter again ...........

Recovery of Factory Default Software.

Preparing.

Initializing the partition. Please wait .....

 

Cool.... should work I hope!

Reason for Karma (Optional)
Successfully updated karma reason!
Stardock Forums v1.0.0.0    #108433  walnut3   Server Load Time: 00:00:00.0001078   Page Render Time:

Home | About | Privacy | Upload Guidelines | Terms of Service | Help
WinCustomize © 2014 Stardock Corporation. All Rights Reserved.